Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Käyntiosoite:

Sysmän Palvelutalo

Toivolantie 8

 19700 Sysmä

Yhdistys

 

Sysmän palvelutaloyhdistys on toiminut vuodesta 1996. Yhdistyksen tarkoituksena on erityisesti sotainvalidien ja sotiemme veteraanien palveluasuminen ja kuntouttaminen sekä vanhusten ja vammaisten hyvinvoinnin edistäminen.

 

Yhdistyksen asioista päättää kaksi kertaa vuodessa kokoontuva yhdistyksen kokous. Yhdistyksen kevätkokouksessa käsitellään hallituksen laatima toimintakertomus ja tilikertomus päättyneeltä kaudelta sekä päätetään tilintarkastajien lausunnon perusteella vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille.  Yhdistyksen syyskokouksessa hyväksytään toimintasuunnitelma ja talousarvio seuraavaa tilikautta varten.  Syyskokous valitsee hallituksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan sekä hallituksen jäsenet, lisäksi valitaan tilintarkastajat.  Yhdistyksen asioita hoitaa syyskokouksessa valittu hallitus.

 

Yhdistyksen hallitukseen vuosikokouksen valitsemina vuonna 2018 kuuluvat puheenjohtaja Jocke Stjernvall ja varapuheenjohtaja Sakari Korhonen sekä jäseninä Jukka Nurminen, Veikko Lahtinen, Merja Simola, Matti Vanhanen ja Anne Kurvinen.Yhdistyksen toiminnanjohtajana toimii Hannu Juhola.