Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Käyntiosoite:

Sysmän Palvelutalo

Toivolantie 8

 19700 Sysmä

Yksilöllinen Pilatesohjaus

"Make sure your breath is always moving even when your body is not"

Pilates- menetelmä on saksalaisen Joseph Pilateksen (1883-1967) luoma kehonhallintamenetelmä. Pilateksen tavoitteena on kehittää optimaalista toiminnallista ryhtiä. Pilates vahvistaa keskivartalon syviä tukilihaksia, syventää hengitystä ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein. Pilates- harjoitteiden teho perustuu seitsemään perusperiaatteeseen: hengittäminen, keskittäminen, keskittyminen, hallinta, eriyttäminen, virtaava liike, tarkkuus ja kestävyys. Pilates perustuu pitkälti itämaisiin liikuntamuotoihin, mutta siitä puuttuu uskonnollinen filosofia.

Pilates on sanonut: " Mielesi voi saada sinut harjoittelemaan, vartalosi voi luoda sinulle voimaa, mutta vain sydämesi tekee sinusta mestarin".

Yksilöllinen TRX-ohjaus

TRX-harjoittelussa käytetään omaa kehon painoa vastuksena ja se kehittää erityisesti keskivartalon tukilihaksia sekä niiden hallintaa. Harjoittelu sopii hyvin myös tasapaino- ja voimaharjoitteluksi. Harjoittelu tehdään TRX-laitetta ja kehon omaa vastusta hyödyntäen. Yksilöllinen ohjaus takaa turvallisen treeniympäristön sekä oikean tekniikan oppimisen. 

 

Soita ja varaa aika yksilölliseen Pilatesohjaukseen tai TRX-ohjaukseen
numerosta 044 7659 912