Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Käyntiosoite:

Sysmän Palvelutalo

Toivolantie 8

 19700 Sysmä

Ohjeita fysioterapiaan tuleville

 

Ajanvaraus

Voit varata ajan fysioterapiaan soittamalla numeroon 044 765 9912 tai 03 8837 612. Pääsääntöisesti Palvelutalon fysioterapia on avoinna ma-to klo 8-16 ja pe 8-14. Jos emme vastaa puheluusi, olemme luultavasti kiireisiä asiakastyössä, mutta pyrimme soittamaan takaisin mahdollisimman pian.

 

Fysioterapia-ajan peruminen

Jos et pääse tulemaan fysioterapiaan varattuna aikana, ilmoita siitä meille viimeistään edellisenä päivänä.

 

Fysioterapialähete

Meille voit tulla joko lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. Lääkärin SV3-fysioterapialähete (tutkimus- ja hoitomääräys) on voimassa yhden vuoden allekirjoituspäivästä, ja se oikeuttaa KELAn korvaukseen toteutuneista hoitokerroista. Saat KELAn korvaushakemuksen liitteineen meiltä laskun yhteydessä.

 

Pukeutuminen

Pukeudu fysioterapiakäynnille joustaviin urheiluvaatteisiin. Varaudu vähentämään vaatetustasi, jotta fysioterapeuttinen tutkiminen ja hoito ovat mahdollista. Sisäpelikengät tai tossut on hyvä olla mukana, jos fysioterapiaan kuuluu esimerkiksi kuntosaliharjoittelua.

 

Maksutavat

Maksutapana on lasku, jolloin maksat fysioterapiakäynnit jälkikäteen verkkopankissa. Käteismaksu on myös mahdollista. Mikäli maksajatahona on muu kuin asiakas itse, tarvitsemme kirjallisen maksusitoumuksen laskutusta varten.

 

Fysioterapian hinnasto löytyy täältä.